Aanbouw

Aanbouw

Ook voor een aanbouw of opbouw kunt U bij ons terecht. Of het nu een opbouw is voor uitbreiding van slapkamers of badkamer of een garage of schuur, of een dakkapel er zijn allerlei mogelijkheden. Het kan in veel gevallen vergunningsvrij.

Voor U een plan uitwerkt is het wijs om een en ander bij de gemeente te checken of een vergunning check online te doen.

Er zijn verschillende soorten aanbouw mogelijk aan een gebouw, afhankelijk van het doel en de behoeften van de eigenaar. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten aanbouw:

Uitbouw

Een uitbouw is een kleine aanbouw aan de zijkant of achterkant van een bestaand gebouw. Het kan worden gebruikt voor het vergroten van de keuken, het creëren van een extra slaapkamer of het toevoegen van een serre.

Aanbouw aan de zijkant

Dit type aanbouw wordt meestal gebruikt om extra woonruimte, zoals een kantoor of een speelkamer, toe te voegen aan een bestaand huis. Het wordt aan de zijkant van het huis gebouwd en kan variëren in grootte.

Aanbouw aan de voorkant

Een aanbouw aan de voorkant wordt vaak gebruikt om de ingang van een huis te vergroten of te verbeteren. Dit kan resulteren in een grotere hal, een veranda of een overdekte entree.

Andere soorten bouw
  • Serre
  • Dakkapel
  • Garage
  • Bijgebouwen
2024 © PimBouw. All Rights Reserved.